Om oss

Heimtun Regnskap & Rådgivning AS

Heimtun & Bryn Regnskapskontor AS ble etablert i 2000, og i 2019 byttet vi navn til Heimtun Regnskap & Rådgivning AS. Vi har ivaretatt vår evne til å holde regnskapet ditt ajour med autoriserte regnskapsførere med god rådgivningsevne.

Autorisasjonsordningen for regnskapsførere innebærer at vi er underlagt Finanstilsynet som kontrollinnstans. Dette betyr at vi har krav om faglig kompetanse og oppdatering av våre ansatte. I tillegg foretar Finanstilsynet kontroll av våre rutiner for å påse at utført arbeid er kvalitetssikret i henhold til gjeldende lover og forskrifter.

Vår bedrift er vi medlem av bransjeforeningen Regnskap Norge for autoriserte regnskapsførere. Vi benytter Poweroffice og andre regnskapssystemer og utfører de fleste oppdrag innen, Regnskap, Lønn, Fakturering, Remittering, Skattemelding, Årsoppgjør, Nyetablering og Firmaregistrering. Forretningsførsel, Konsulentbistand og Rådgivning.

Små og mellomstore bedrifter innen ulike næringer utgjør hoveddelen av vår kundemasse.  Heimtun Regnskap & Rådgivning AS holder til i store og moderne lokaler i Kilengaten 1 i Tønsberg. Velkommen til oss.

VÅRE ANSATTE

Bente Faber Dybdahl

Desiree Bredholt Petterson

Anne Margrethe Heimtun

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle