Tjenester

Regnskap

Regnskap kan for mange små og mellomstore bedrifter være forvirrende. Vi i Heimtun Regnskap & Rådgivning AS vil vi gi deg oppfølging og rapporter som viser bedriftens økonomiske situasjonen med sammenlignbare tall fra tidligere regnskap eller budsjetter. Sammen med kunden analyserer vi  regnskapstallene og gir råd om hvordan du kan styre bedriften din enda bedre økonomisk.

Lønn

Som dagelig leder i en bedrift er du forpliktet til å utbetale lønn, feriepenger og sykepenger til dine ansatte etter fastsatte regler. Regelverket for lønn er komplisert, og vil også fra tid til annen endre seg. For de fleste små eller mellomstore bedrifter lønner det seg som regel ikke å føre lønnen selv, uansett om det er en eller flere ansatte. Sett bort lønnskjøring til Heimtun Regnskap & Rådgivning AS.

Fakturering

Er du lei av å bruke dyrebar fritid på fakturering? Vi i Heimtun Regnskap & Rådgivning AS tar gjerne ansvaret både for å sende og følge opp dine fakturaer, og i tillegg sender vi også ut purringer og eventuelt inkassovarsler ved behov. Fakturering er utvilsomt en av de viktigste oppgavene i bedriften din. Med korrekte fakturaer til rett tid, får du og din bedrift bedre grunnlag for bedriftens økonomi.

Remittering

Våre regnskapsprogram sørger for å bokføre inngående faktura og utgående fakturaer i en og samme operasjon. Med Poweroffice og andre regnskapssystemer, registrerer du bilaget, og samtidig blir det registrert en betalingspost i programmet som du kan eksportere ut til nettbanken din.

Skattemelding

Som selvstendig næringsdrivende er du forpliktet til å sende inn skattemelding hvert år. Skattemeldingen for næringsdrivende er mer komplisert og det er flere poster som skal fylles ut riktig. Vi hjelper deg med riktig utfylling av skattemeldingen og samtidig gir vi deg nyttige råd og god veiledning som du kan ta med deg videre.

Årsoppgjør

Eier du et aksjeselskap, er du forpliktet av norsk lov til å sende inn årsoppgjør. Vi hjelper deg med å få kontroll på årsoppgjøret. Årsoppgjøret er en oversikt over din bedrifts resultat og økonomiske stilling for hvert enkelt år. Årsoppgjøret gir også deg en oversikt over dine økonomiske aktiviteter og det redegjør for bedriftens økonomiske situasjon.

Nyetablering og firmaregistrering

Ønsker du å starte for deg selv? Økonomi og regnskap kan være komplisert å sette seg inn i, men heldigvis hjelper vi deg i gang. De fleste som starter for seg selv velger å føre regnskapet og kjøre lønninger selv, for å holde kostnadene nede. Dette har vi forståelse for, og derfor hjelper vi deg med råd og veiledning.

Forretningsførsel

Forretningsførsel vil si at vi tar totalansvaret for regnskapet  til bedriften din,  med fakturering,  lønn, bilagsføring, bokføring, budsjetter og årsoppgjør.  Vi gir deg rapporter på bedriftens økonomiske situasjon, i tillegg  til råd og veiledning om hvordan du kan føre bedriften din bedre økonomisk.

Konsulentbistand og rådgivning

For mange eksisterende bedrifter kan være lurt med konsultasjon og rådgivning.  Vi tar et dypdykk i bedriftens økonomi og gir deg rådgivning i hvordan du unngår de største fallgruvene ved å føre regnskapet selv. I tillegg gir vi veiledning i hvordan bedriftens økonomi kan bli enda bedre.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle